CANAPEA EXTENSIBILA CLARC LUX 3DL

2.490,00 lei

SKU: 2597 Category:

Canapeaua extensibila CLARC LUX 3DL este ușor de asamblat și confortabilă.

Are o suprafață mare de dormit, iar somnul plăcut este asigurat de arcurile bonell distribuite uniform pe sezut și spătar. Mecanismul de extensie cu care este echipata canapeaua vă va permite să o extindeti cu ușurință. Cotierele și spătarul sunt montate pe sine metalice, astfel încât montarea canapelei nu este dificilă. Părțile laterale ale canapelei CLARC II LUX 3DL sunt înguste, ceea ce duce la economisirea spațiului și posibilitatea aranjării mai ușoare a mobilierului.

Dimensiune extensie : 145/195 cm

Stofe disponibile:

Monoli 92 grey /02 ecru – Țesătura MONOLI este acoperită cu un film protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului. Acest lucru ne oferă timp să folosim o cârpă moale sau un prosop de hârtie pentru a șterge ușor lichidul vărsat.

Monoli 69 purple/print – Țesătura MONOLI este acoperită cu un film protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului. Acest lucru ne oferă timp să folosim o cârpă moale sau un prosop de hârtie pentru a șterge ușor lichidul vărsat.

Dimensiuni 217 × 115 × 92 cm