CANAPEA EXTENSIBILA DIVALA

SKU: 2715 Category:

Ne place să ne odihnim în confortul propriei noastre case, așa că merită să alegem mobilierul potrivit. În living puteți opta pentru  canapeaua confortabilă Divala, care va fi perfecta pentru un interior modern. Canapeaua are saltea cu arcuri bonel și spumă, astfel încât să vă puteți bucura de o odihnă confortabilă.

Dimensiune extensie : 147/194

Stofe diponibile:

Rain 22 blue – Țesătura RAIN este acoperită cu un film protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului. Acest lucru ne oferă timp să folosim o cârpă moale sau un prosop de hârtie pentru a șterge ușor lichidul vărsat.

Monoli 85 grey – Țesătura MONOLI este acoperită cu un film protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului. Acest lucru ne oferă timp să folosim o cârpă moale sau un prosop de hârtie pentru a șterge ușor lichidul vărsat.

Dimensiuni 239 × 102 × 88 cm