COLTAR EXTENSIBIL CARL II LUX

5.250,00 lei

SKU: 2746 Category:

CARL II LUX este un coltar elegant și modern, fiind o idee excelentă pentru o cameră de zi spațioasă. Echipat cu un spătar înalt și cotieră reglabilă, oferă un suport stabil și confortabil. Colțarul are doua containere pentru așternuturi, astfel încât să puteți depozita în ele perne și pături suplimentare. O trăsătură caracteristică a acestui colțar este zona mare de dormit, care asigură un somn confortabil. O relaxare sporită se datorează și arcurilor ondulate din saltea.

Dimensiune extensie : 135/215 cm

Stofe disponibile:

Palacio 79 navy/Monoly 79 navy – Țesătura PALACIO este acoperită cu un film protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului. Acest lucru ne oferă timp să folosim o cârpă moale sau un prosop de hârtie pentru a șterge ușor lichidul vărsat.

Terra EC 99 negru – țesătură caracterizată prin rezistență ridicată la absorbția lichidelor vărsate. Țesătura TERRA este acoperită cu un film protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului. Acest lucru ne oferă timp să folosim o cârpă moale sau un prosop de hârtie pentru a șterge ușor lichidul vărsat. Tesatura PET FRIENDLY.

Dimensiuni 269 × 219 × 90 cm